|  |
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
"Polecam na ruchanko i nie tylko" mixtape (walentynkowy;)
Autor |
Wiadomość |
be
|
 "Polecam na ruchanko i nie tylko" mixtape (walenty Wysłano: Niedziela, 17 Lutego 2008, 11:25
Zdarzyło Ci się zapomniec o walentynkach? Przegapiłeś to święto i obudziłeś się z reką w nocniku? Nie martw się, ja też! Dlatego właśnie dziś wychodzi walentynkowy mixtape "Polecam na ruchanko i nie tylko" hosted by Truskawa. Naprawdę miałem zaprosic Truskawę, żeby na moim mikstejpie powiedział coś w rodzaju "DAMN VINCI TO DOBRY DIDZEJ I DOBRE SKRACZE I PANCZE MA ON. DOBRE NA RUCHANKO I NIE TYLKO", ale niestety, nie wyrobiłem się. Dlatego Truskawa występuje tylko jako host tego mikstejpu, naturalnie bez swojej wiedzy i zgody. Znajdziesz tu dużo soulu, dużo rnb, troche rapu i kilka zaskakujących momentów. Tracklisty na razie nie będzie, za to mały konkurs (bez nagród) w stylu "złap je wszystkie". Podaj nazwy wykonawców wszystkich kawałków, które wystąpiły na tym mikstejpie.
http://www.zshare.net/audio/770253393297df/

|
Powrót do góry
|
|
 |
Sajmon
Dołączył(a): 24 Lutego 2007 Posty: 930 Lokalizacja: Piaseczno-Gołków
|
 Re: "Polecam na ruchanko i nie tylko" mixtape (walentynkowy;) Wysłano: Niedziela, 17 Lutego 2008, 13:19
Hahhahahaha, propsy, ściągnąłbym, ale mam tylko jakieś 500 mb wolnego miejsca na komputerze, więc nie będę ryzykował, ale pozdro i szacunek 
_________________ A few years ago an ex-girl of mine
Asked me to keep her name out of my rhymes
So I said this rhyme that I'm about to say
It came from the heart and it went this way:
Go to hell girl, you make me sick!
I hope your new boyfriend gets cancer in his dick
What the fuck makes you think I'd put your name on my record?
there, now I feel a lot better
|
Powrót do góry
|
|
 |
be
|
 Re: "Polecam na ruchanko i nie tylko" mixtape (walentynkowy;) Wysłano: Niedziela, 17 Lutego 2008, 13:35
nie trzeba sciagac, mozna wlaczyc i zshare sobie streamuje w tle;)
|
Powrót do góry
|
|
 |
makao
|
 Re: "Polecam na ruchanko i nie tylko" mixtape (walentynkowy;) Wysłano: Niedziela, 17 Lutego 2008, 23:15
pare kawalkow chujowych, ale gydby je wyjebac to fajna tracklista, my love zajebiscie brzmi w zwolnionym tempie 
|
Powrót do góry
|
|
 |
Dtc
|
 Re: "Polecam na ruchanko i nie tylko" mixtape (walentynkowy;) Wysłano: Niedziela, 17 Lutego 2008, 23:33
polecam
dobre na róchanko
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|