waldi aka kapitan kajdan impreze robisz? czego kurwa nie jestem zaproszony?
edit: taki temat chyba juz byl ale nie moge znalesc, a zeby nie robic za duzo offtopu to moze kawalka samplowanego na blueprintcie dozuce kawlek samplowany na midnight marauders http://www.youtube.com/watch?v=ZiGKumYBLLE
_________________ "ojciec to nie policjant, mama nie jest politykiem, a ja kocham swoje miasto co nie chwali sie pomnikiem" StereoTypy - Parszywa Trzynastka track 9 "Nigdy"
Ostatnio edytowano Niedziela, 26 Czerwca 2011, 21:03 przez leon, łącznie edytowano 1 raz
Wczoraj panna kumpla bez pierdolenia się przelizała z inną świnią na jego oczach i wszyscy byli zadowoleni z tego powodu, tylko ja czułem żenadę. Jestem pedałem?
Waldemar - zajebisty utwór, jeden z piękniej wykorzystanych sampli ever, z najlepszej płyty wszech czasów ofc. Ale taki temat w offtopicu? Zresztą to mi wygląda na dawne r&b czy tam inny soul po prostu, poszukaj w innych częsciach forum. Albo pisz do Chojnego
_________________ I want a bitch that look good and cook good, cinderella fancy, but she still look hood
Re: chill music
Wysłano: Niedziela, 26 Czerwca 2011, 23:56
leon napisał(a):
waldi aka kapitan kajdan impreze robisz? czego kurwa nie jestem zaproszony?
edit: taki temat chyba juz byl ale nie moge znalesc, a zeby nie robic za duzo offtopu to moze kawalka samplowanego na blueprintcie dozuce kawlek samplowany na midnight marauders http://www.youtube.com/watch?v=ZiGKumYBLLE
nie robie imprezy poprostu ostatnio tego typu utwory wchodza mi jak prawy sierp arturowi szpilce poza tym jeszcze samplowany przez quiza <-- ale kto by polskiego rapu sluchal ;p
Staff napisał(a):
Waldemar - zajebisty utwór, jeden z piękniej wykorzystanych sampli ever, z najlepszej płyty wszech czasów ofc. Ale taki temat w offtopicu? Zresztą to mi wygląda na dawne r&b czy tam inny soul po prostu, poszukaj w innych częsciach forum
zakochalem sie w tym kawałku ...temat w offtopicu <-- większa siła przebicia...